از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
دوشنبه 10 خرداد 1389 :: نویسنده : ghaza20

مربای انار

این مربای خوش طعم و متنوع را حتما تهیه كنید و هنگام صرف صبحانه با نان و كره میل كنید.

مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه

 

مواد لازم:

آب انار         سه و نیم پیمانه

دانه انار        یك پیمانه

شكر                                  سه پیمانه

آب لیمو                              به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. 

2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.

4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

 





نوع مطلب : انواع مربا ها، 
برچسب ها : مربای انار،
لینک های مرتبط :


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات