تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - طرز تهیه شیرینی عسلی
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
جمعه 9 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

طرز تهیه شیرینی عسلی

مواد لازم :

 

آرد :225گرم تا 250 گرم

زرده تخم مرغ پخته :دو عدد

پودرقند: 120گرم

زرده تخم مرغ :یك عدد

كره :150 گرم

وانیل :نصف قاشق چایخوری

 

مواد برای روی شیرینی :

عسل :حدودا یك دوم پیمانه

زرده تخم مرغ :یك عدد

كمی زعفران و شیر

پودر پسته ،مغز پسته وبادام خرد شده و ترافل رنگی :به میزان لازم

طرز تهیه :

 

ابتدا كره نرم شده وبه دمای محیط رسیده  و پودر قند را حدودا پنج دقیقه می زنیم تا كاملا پوك شود

زرده تخم مرغ خام و وانیل  را می افزاییم و حدوا دو دقیقه دیگر می زنیم .

زرد ه تخم مرغ پخته شده را رنده می كنیم و به ان كمی نمك می افزاییم و به خمیر شیرینی اضافه می كنیم ودو تا سه دیقه دیگر می زنیم تا كاملا مخلوط شود .

حالا همزن را كنار می گذاریم و آرد را به تدریج می افزاییم وبا قاشق به ارامی به هم می زنیم  وبه خمیر دست نمی زنیم تا دستمان چسبنده نشود وباعث اشتباه ما در میزان ارد شود .

وقتی خمیر خودش را گرفت دیگه ارد اضافه نمی كنیم و با سر انگتان خمیر را را جمع می كنیم ودر كیسه فریزر می گذاریم وبه مدت نیم ساعت انرا در یخچال استراحت می دهیم .(ممكنه مقدار كمتری ارد مصرف بشود ومقدار ارد تقریبی است )

خمیر را باز می كنیم  به ضخامت حدود پنج میلیمتر و بعد قالب میزنیم .

 

به ازای هر دونه شیرینی یك عدد شیرینی را با ماسوره ساده  وسطش را سوراخ می كنیم ..سر ماسوره كاملا در شیرینی می چرخانیم تا منفذ كاملا باز بشه وموقع پخت بسته نشه .

 

روی شیرینی های كه سوراخ داره كمی مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و شیر می مالیم كه البته دلخواه هست .

 

شیرینی را در طبقه بالای فر به مدت پانزده دقیقه (حدودا ) ودر درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد می پزیم تا فقط زیر آن كمی تغییر رنگ بدهد.البته فر باید قبلش یك ربع گرم شده باشه .

در نهایت شیرینی های سوراخ دار را با مقدار كمی عسل به شیرینی زیرش می چسبانیم و کاملا به هم فشار می دهیم .

 

ومجددا كمی عسل روی شیرینی می مالیم و  به دلخواه با مغز و یا ترافل رنگی تزیین می كنیم .(اگر مننفذ سوراخ بسته شده باشه می شود به آرامی با سر چاقو آن را باز می كنیم ).

بهتر است شیرینی را دو ساعت در یخچال بگذارید تا عسل خودش را بگیره .شیرینی حداقل تا دو هفته ودر ظرف در بسته ودر یخچال ماندگاری داره .





نوع مطلب : نان ها و شیرینی، 
برچسب ها : طرز تهیه شیرینی عسلی،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 26 شهریور 1396 04:26 ب.ظ
Keep on writing, great job!
شنبه 19 فروردین 1396 07:56 ب.ظ
Thanks for finally talking about >از شیر مرغ تا همه چی - طرز تهیه شیرینی عسلی <Loved it!
شنبه 19 فروردین 1396 03:28 ب.ظ
Aw, this was a very good post. Finding the time
and actual effort to create a good article… but what can I say… I hesitate a whole
lot and don't manage to get nearly anything done.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :