تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - استفاده از «دارچین» برای جلوگیری از کپک زدگی
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
چهارشنبه 22 شهریور 1391 :: نویسنده : ghaza20

استفاده از «دارچین» برای جلوگیری از کپک زدگی

«دارچین» که در بسیاری از نان ها و شیرینی ها بعنوان ادویه استفاده می شود، بزودی بعنوان ماده ضدکپک در بسته بندی موادغذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می تواند عامل نابودی میکروب ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می گرفته است. با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضدمیکروبی «دارچین» برای تولید نوعی بسته بندی ضدکپک استفاده کرده اند. آنها اعلام کردند بر اساس آزمایش های به عمل آمده، کاغذی که دارای ۶درصد از روغن دارچین باشد تا ۹۶درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می تواند تازگی نان را تا ۱۰روز حفظ کند. محققان دانشگاه «زاراگوزا» اعلام کردند پوشش های پلاستیکی دارچین دار هم اکنون مورد استفاده تجاری قرار گرفته و می تواند در حفظ و تازگی میوه ها، سبزیجات و گوشت نیز موثر باشد. بر اساس گزارش «نیویورک تایمز»، گاهی استفاده از این پوشش ها باعث انتقال عطر دارچین به مواد غذایی می شود. همچنین استفاده مستقیم از این ماده برای حفظ مواد غذایی به دلیلی عدم آزادسازی مواد حفاظتی آن زیاد تاثیرگذار نخواهد بود.





نوع مطلب : نكات خانه داری، 
برچسب ها : استفاده از «دارچین» برای جلوگیری از کپک زدگی، «دارچین» که در بسیاری از نان ها و شیرینی ها بعنوان ادویه استفاده می شود، بزودی بعنوان ماده ضدکپک در بسته بندی موادغذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می تواند عامل نابودی میکروب ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می گرفته است. با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضدمیکروبی «دارچین» برای تولید نوعی بسته بندی ضدکپک استفاده کرده اند. آنها اعلام کردند بر اساس آزمایش های به عمل آمده، کاغذی که دارای ۶درصد از روغن دارچین باشد تا ۹۶درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می تواند تازگی نان را تا ۱۰روز حفظ کند. محققان دانشگاه «زاراگوزا» اعلام کردند پوشش های پلاستیکی دارچین دار هم اکنون مورد استفاده تجاری قرار گرفته و می تواند در حفظ و تازگی میوه ها، سبزیجات و گوشت نیز موثر باشد. بر اساس گزارش «نیویورک تایمز»، گاهی استفاده از این پوشش ها باعث انتقال عطر دارچین به مواد غذایی می شود. همچنین استفاده مستقیم از این ماده برای حفظ مواد غذایی به دلیلی عدم آزادسازی مواد حفاظتی آن زیاد تاثیرگذار نخواهد بود.،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 16 شهریور 1396 05:51 ق.ظ
For the reason that the admin of this web site is working, no hesitation very soon it
will be well-known, due to its feature contents.
دوشنبه 13 شهریور 1396 12:39 ق.ظ
Hey! I know this is kinda off topic however , I'd figured I'd ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
My website addresses a lot of the same topics as yours and
I believe we could greatly benefit from each other.

If you are interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you!
Wonderful blog by the way!
جمعه 18 فروردین 1396 12:04 ب.ظ
It's wonderful that you are getting thoughts from this paragraph as
well as from our dialogue made at this place.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :