تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - تاس كباب
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

تاس كباب

مواد لازم

پیاز درشت 2 کیلوگرم

گوشت سردست یا ران بدون استخوان 750 گرم

سیب زمینی پشندی نیم کیلوگرم

به نیم کیلوگرم

آلو خشک نیم کیلوگرم

روغن 150گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

گرد غوره ( در صورت تمایل ) 2تا3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی

طرز تهیه

آلو را می شوئیم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه های نازک می بریم .

پوست به را نیز می کنیم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت )

قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .

 سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : تاس كباب،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 18 تیر 1396 11:03 ب.ظ
These are truly fantastic ideas in regarding blogging. You have touched some pleasant points here.
Any way keep up wrinting.
دوشنبه 5 تیر 1396 09:52 ق.ظ
You can certainly see your enthusiasm in the paintings you write.
The world hopes for more passionate writers like you who aren't afraid to
say how they believe. All the time follow your heart.
دوشنبه 1 خرداد 1396 03:32 ب.ظ
Woah! I'm really digging the template/theme
of this website. It's simple, yet effective.
A lot of times it's difficult to get that "perfect balance" between usability and appearance.
I must say you have done a very good job with this. Additionally, the blog
loads very fast for me on Internet explorer. Excellent Blog!
چهارشنبه 30 فروردین 1396 07:32 ق.ظ
This is very interesting, You're an excessively skilled blogger.
I've joined your feed and look ahead to looking for more of your fantastic post.
Additionally, I've shared your site in my social networks
شنبه 19 فروردین 1396 12:11 ب.ظ
Hello my friend! I want to say that this article is awesome, great
written and include almost all important infos. I would like to see extra posts like this
.
جمعه 18 فروردین 1396 05:00 ب.ظ
After looking at a handful of the blog articles on your web page, I truly like your way of writing a blog.

I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my website too and let me know your opinion.
جمعه 11 فروردین 1396 08:08 ق.ظ
I love what you guys are up too. Such clever work and reporting!
Keep up the good works guys I've included you guys to blogroll.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :