تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - خیس کردن برنج
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

خیس کردن برنج

بهتر است برنج را از روز یا شب قبل خیس نماییم اما ار فرصت این کار را نداریم حداقل ۳ تا ۴ ساعت قبل از طبخ برنج را خیس می گذاریم.

طریقه خیس کردن برنج به این صورت است که برنج را ابتدا به دقت پاک می کنیم .سپس برنج را با آب نیم گرم چند بار می شوئیم و موقع شستن زیاد چنگ نمی زنیم ، تا خرد نشود . آب آنرا چندین بار عوض می کنیم ، وقتی آب برنج کاملا زلال شد ، مقداری آب گرم (به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد)به قدری که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد ، روی برنج می ریزیم. و به نسبت هر کیلو برنج تقریبا نیم کیلو نمک سنگ را شسته در پارچه سفیدی قرار می دهیم و آن را روی برنج می گذاریم (اگر فرصت یک روز خیس گذاشتن برنج را نداریم از 650 گرم سنگ نمک استفاده می کنیم).

باید توجه داشت خیس کردن برنج با این مقدار نمک باعث سفت تر شدن برنج و در نتیجه جوشیدن بیشتر و خرد نشدن آن می گردد.

البته این برنج بعد از آبکش کردن کمی شور است که باید روی آن مقداری آب نیم گرم (ولرم) داد تا شوری آن گرفته شود و اگر نمک سنگ در دسترس نبود از نمک کوبیده استفاده می کنیم. بدین ترتیب که در هر 1 کیلو برنج 150 گرم نمک کوبیده می ریزیم.اگر برنج را از روز قبل خیس می گذارید ،120 گرم نمک کوبیده شده کافیست.

نکته : خیس کردن برنج به این صورت فقط برای طبخ برنج آبکش است و شامل طبخ کته نمی شود.





نوع مطلب : نكات خانه داری، 
برچسب ها : خیس کردن برنج، عدس پلو، غذای فوری با ماهی تن، فرنی، فتو چینی با گوشت و ونوشك، فنجان شکلاتی، قاووت، قورمه جگر، قیمه پلو، کته در پلوپز، کالباس مرغ، کبه، کوفته هویج، کوفته مرغ، کوفته کباب، کوفته عربی، کوفته برنجی، کوفته شامی، كوفته سر گنجشكی، کته، کشک بادمجان، کدو ورقه، کله جوش، کتلت هویج، کتلت سیب زمینی، کتلت مرغ، کباب کوبیده، کله پاچه، کباب دیگی، کباب چوبی، كباب ماهی شیر، کباب کوبیده در فر، جوجه کباب، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی، کوکو سبزی در نان تست، کوکوی مرغ، کوکوی شبت باقلا، كوكو پیازچه، کوکوی گل کلم، كوكوی كلم بروكلی، کوکو پاغازه، کوکو شبت بافلا درنان تست، کوکو سیب زمینی، كوكو لوبیا سبز و هویج، کوکو با سیب زمینی خام، کلانه، کسمک، کلمپه، کلم پلو، کیک مرغ و گردو، کیک اسفنجی، كیك ماستی، کیک گردویی، كیك كاكائویی، كیك ساده، كیك پنیر و گردو، کیک ریواس، کسترد، کنگر ماست، کاچی، گل کوکب، گراتن بادمجان وگوشت، گراتن کدو و هویج، گردوی عسلی، گوش فیل، لوبیا چشم بلبلی پلو، لوبیا پلو، لبو پلو، لواشک کیوی، لواشک آلو، لواشك خرمالو، مینی پیتزا، ماست میوه ای، ماست و خیار، ماست و خیار با تزئین، ماست و ونوشک، ماست و لبو 1، ماست و لبو2، ماست موسیر و لبو، ماست و لبو 3، میلک شیک توت فرنگی، مرغ قالبی، ماهی سرخ شده، ماهی قزل آلای آب پز، ماهی کباب سفری، ماهی کیلکای آبپز، ماست، ماکارونی با پنیر پیتزا، مارمالاد هلو و انبه، مربای آلبالو، مربای به، مربای بالنگ، مربای هویج زنجبیلی، مربای كامكوات، مربای کدو حلوایی، نوشیدنی شیر و انجیرخشك، نان كماج خرمایی، نان شیرینی پفکی گردویی، نان شیرینی پفكی كنجدی، نان حلقه ای بادام و آلبالو، نان مخصوص صبحانه، نان برنجی، نان نارگیلی، نیمرو، ناگت مرغ، نان برنجی مخصوص عید نوروز، نخود فرنگی پلو، ونوشک پلو، هویج پلو، هفت سین، هلو کباب،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 12 شهریور 1396 11:21 ب.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all
is required to get setup? I'm assuming having
a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very
web smart so I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
Many thanks
یکشنبه 5 شهریور 1396 08:36 ق.ظ
Can I simply say what a relief to uncover someone that genuinely understands what they are talking about on the
web. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important.
A lot more people should look at this and understand this side of the
story. I was surprised that you're not more popular given that you surely possess the gift.
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:17 ب.ظ
I think the admin of this web page is in fact working hard
in support of his web page, as here every material is quality based information.
یکشنبه 20 فروردین 1396 02:25 ق.ظ
Greetings! Very useful advice in this particular post!
It's the little changes which will make the largest changes.
Thanks a lot for sharing!
جمعه 18 فروردین 1396 09:49 ب.ظ
It's very easy to find out any topic on net as compared to textbooks,
as I found this article at this website.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :