تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - گراتن اسفناج
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
پنجشنبه 9 آذر 1391 :: نویسنده : ghaza20

گراتن اسفناج

مواد لازم

تخم مرغ پخته شده سفت - 6 عدد

اسفناج - 2 کیلو

پنیر گرویر رنده شده - 50 گرم (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود)

کره - 150 گرم

روغن مایع - 100 گرم

آرد گندم سفید - 1 قاشق سوپخوری

شیر - 1 لیوان

خامه - 200 گرم

خردل - 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به قدر کافی

گراتن اسفناج

گراتن اسفناج

طرز تهیه

اسفناج را پس از تمیز کردن و شستن کمی خرد می کنیم و با یک لیوان آب و کمی نمک میپزیم. بعد آن را در صافی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن فشار می دهیم تا آب آن کاملا گرفته شود. دوباره اسفناج را در ظرفی می ریزیم . نیمی از کره را روی آن می گذاریم . ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم ، ممکن است 2 تا 3 پر سیر را له کرده ، در اسفناج بریزیم و گاهی به هم میزنیم تا کره کاملا به خورد اسفناج برود و آب اسفناج به کلی کشیده شود .

آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم ، شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم ، دقت می کنیم که آرد گلوله نشود . آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتبا به هم می زنیم تا سس جوش آمده کمی غلیظ شود . کمی نمک به آن می زنیم ، نصف دیگر کره را که 75 گرم می شود در داخل سس می ریزیم و به آن خردل را اضافه می کنیم ، بعد از آب شدن کره سس را از روی آتش بر میداریم و خامه را با آن مخلوط می نمائیم.

اسفناج را در ظرف بیضی شکل نسوزی می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. تخم مرغ ها را پوست کنده از وسط دو نیم می نمائیم و روی اسفناج می چینیم ، کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها می زنیم و سس را روی تخم مرغ ها می دهیم و پنیر رنده شده را روی آن می پاشیم .

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم . ظرف گراتن را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا قرار می دهیم . به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر بماند ت روی گراتن تخم مرغ با اسفناج کاملا زرین و طلایی شود.





نوع مطلب : انواع خوراك، 
برچسب ها : گراتن اسفناج،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 16 شهریور 1396 02:28 ب.ظ
I've read some good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.

I wonder how a lot attempt you put to create this sort
of fantastic informative website.
یکشنبه 12 شهریور 1396 08:20 ب.ظ
I all the time used to study post in news papers but now as I am a user of web so from
now I am using net for content, thanks to web.
شنبه 19 فروردین 1396 11:57 ب.ظ
I've been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort
of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site.

Reading this info So i am happy to convey that I have an incredibly excellent uncanny feeling I discovered just what I needed.
I so much unquestionably will make sure to don?t disregard this
website and give it a glance regularly.
شنبه 19 فروردین 1396 02:57 ق.ظ
Hey! I just wanted to ask if you ever have any
issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to
no back up. Do you have any methods to stop hackers?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :