تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - پوره سلوری
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
دوشنبه 10 تیر 1392 :: نویسنده : ghaza20

سلوری یک نوع کرفس می باشد که از خام یا پخته ریشه آن که شبیه به کلم قمری، ولی سفید است، استفاده می کنند. خام سلوری را رنده ، یا با ماشین خلال خیلی نازک می کنند و با سس دلخواه به مصرف می رسانند. پخته سلوری می توان همراه غذا مصرف کرد،پوره آن بسیار مطبوع است.

مواد لازم

سلوری متوسط - 2 تا 3 عدد

پوره سیب زمینی - 500 گرم

کره - 100 گرم

شیر - یک لیوان

آبلیمو - یک یا دو قاشق سوپخوری

خردل - یک قاشق مرباخوری کوچک

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه

سلوری را به چند قسمت تقسیم می کنیم و پوست آن را کامل می گیریم ، بطوریکه قسمت سفت پوست به هیچ وجه باقی نماند . بعد آن را شسته در ظرف مناسبی می ریزیم. 1 تا 2 لیوان آب و کمی نمک و 1 تا 2 قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم . در ظرف را می گذاریم و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سلوری کاملا بپزد ، سپس آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود و از ماشین مخصوص پوره رد می کنیم. سیب زمینی را هم پوست کنده ،می شوئیم و با مقداری آب و کمی نمک می گذاریم کاملا بپزد. آن را هم از رنده ریز ماشین مخصوص پوره رد می نمائیم .

هر دو پوره را مخلوط کرده ، در ظرف مناسبی می ریزیم . خردل را در شیر حل کرده ، ظرف پوره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. شیر را به تدریج داخل پوره می ریزیم و مرتبا به هم می زنیم . تا شیر کاملا جذب پوره شود و پوره لطیفی به دست بیاید. کره را به آن اضافه نموده ، بهم می زنیم. وقتی کره آب شد ظرف را از روی آتش بر می داریم و در ظرف بلورین قشنگی به شکل مخروط می کشیم . اطرافش را با پشت قاشق صاف می کنیم و با نوک چنگال خطوطی روی آن ترسیم می نمائیم.





نوع مطلب : دكوراسیون،آموزش كاردستی،سفره آرایی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :