از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
سه شنبه 12 آبان 1388 :: نویسنده : ghaza20

quince.jpg

دستور در ادامه مطلب

quince.jpg

گام ۱:

quince (1).jpg

مواد لازم:
به .......................... 1 کیلو گرم
شکر ........................ 1 کیلو گرم
به این ترتیب که به ازای هر کیلو به، یک کیلو شکر مصرف می کنیم

گام ۲:

quince (2).jpg

ابتدا به را شسته، هسته آن را گرفته و آن را خرد می کنیم

گام ۳:

quince (3).jpg

سپس آن را در قابلمه ریخته، به آن شکر اضافه می کنیم و روی آن آب می ریزیم طوری که روی آن را کاملا بپوشاند

گام ۴:

quince (6).jpg

زیر اجاق را کم کرده

گام ۵:

quince (7).jpg

روی قابلمه دم کنی بگذارید و حدود 3 ساعت بگذارید تا بپزد.
نکته: حدود 5 دقیقه قبل از خاموش کردن مربا، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید. این کار باعث جلوگیری از شکرک زدن مربا می شود.

گام ۶:

quince (9).jpg

چنانچه مربا را در یک ظرف مسی بپزید مربا به مراتب خوشرنگ تر می شود

گام ۷:

Picture 066.jpg

وقتی مربا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای تمیز در دار بریزید

گام ۹:

Picture 069.jpg

در هنگام پخت چند مرتبه به آن سر بزنید تا ته آن نگیرد.





نوع مطلب : انواع مربا ها، 
برچسب ها : مربای به، مربا،
لینک های مرتبط :


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات