از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
پنجشنبه 14 آبان 1388 :: نویسنده : ghaza20

ashpaziraniwordpresscom-d8a2d8b4d9bed8b2-d8a7db8cd8b1d8a7d986db8c1

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر                                                                 

شكر: یك كیلو و نیم

سفیده تخم‌مرغ: 5/1 عدد

آب: 5/3 لیوان

سركه: چهار لیوان

خلال پسته و بادام: در صورت تمایل

سیب: 750 گرم

آبلیمو: نصف استكان

طرز تهیه:

ابتدا شكر را در ظرف لعابی بریزید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آب بریزید و با 5/3 لیوان آب، روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. زمانی كه شكر جوش آمد، سفیده‌ها را بردارید و دور بریزید. سپس شكر آب شده را در صافی ریخته و صاف كنید… سیب پوست كنده را در آبی كه سركه در آن ریخته‌اید، بریزید تا رنگ آن تیره نشود سپس سیب را با هر شكلی دوست دارید، می‌توانید به قطعات ریز شده درآورید و سیب و شكر را با هم روی شعله بگذارید تا بجوشد. زمانی كه شكر هنوز قوام پیدا نكرده، نصف استكان آبلیموی ترش خالص در آن بریزید. اگر بخواهید رنگ مربای سیب شما سفید باشد، در ظرف را در زمان جوشیدن نگذارید، اما اگر خواستید رنگ آن طلایی شود، در آن را بگذارید. از آنجا كه سیب، عطر مخصوصی دارد، دیگر احتیاج به وانیل ندارد. در صورت تمایل می‌توانید نصف استكان گلاب هم به مربای‌تان اضافه كنید.





نوع مطلب : انواع مربا ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic