تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - مطالب تیر 1391
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
چهارشنبه 14 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

اسکاچ مرغ

مواد لازم

مرغ خام چرخ کرده 300 گرم

سس خردل 1 قاشق مربا خوری

سس فلفل 1 قاشق مرباخوری

تخم بلدرچین 10 عدد

کنجد به میزان لازم

پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها : اسکاچ مرغ،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 14 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

قورمه سبزی گیاهخواران

مواد لازم

لوبیا قرمز 1 پیمانه
قارچ خرد شده 1پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
سبزی قورمه پاک شده 1کیلوگرم
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 4 قاشق غذا خوری
دارچین ، زعفران ، زیره سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه دو لیوان آب بپزید. ژختن لوبیا را تا زمانی که آب آن  کاملا کشیده شود ادامه دهید. سپس سبزی قورمه ، پیاز و قارچ را خرد نمایید و به همراه چند لیوان آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید ، شعله را کم کنید و لوبیا ، نمک ، فلفل و ادویه جات به جز زعفران را به خورش قورمه سبزی گیاهی اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به آرامی طبخ شود.
 پس از طبخ، لیمو عمانی و زعفران را به غذا اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس روغن زیتون را روی خورش بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش قورمه سبزی گیاهی جا بیافتد و روغن تمام سطح آن را بپوشاند.





نوع مطلب :
برچسب ها : قورمه سبزی گیاهخواران،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 14 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

اردور تن ماهی

مواد لازم 

نان تست سبوس دار یک بسته بزرگ یا 24 عدد

سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

ماست چکیده 5 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای یک بسته

تن ماهی سه قوطی

خیارشور درشت 6 تا 7 عدد

جعفری یا شوید دو پیمانه، ساطوری

اردور تن ماهی

اردور تن ماهی

طرز تهیه

 ابتدا دور نان های تست را بگیرید و از وسط آن ها را به دو مثلث برش بزنید. ابتدا سس مایونز، ماست چکیده و پنیرخامه ای را با یکدیگر مخلوط کنید.
 روی هر کدام مقداری از سس ها را مالیده و کمی تن ماهی بگذارید. خیارشورها را برش های خیلی نازک زده و روی تن ها قرار دهید. نان بعدی را نیز روی مواد قرار داده و مجدداً از مواد فوق روی آن بمالید. این کار را به همین ترتیب تا آخر ادامه دهید تا داخل همه  مثلث ها از مواد مالیده شود. نان ها را از درازا در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. به یک طرف آن ها از مایه ی سس مالیده و روی آن جعفری ساطوری بپاشید.





نوع مطلب :
برچسب ها : اردور تن ماهی،
لینک های مرتبط :
جمعه 9 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

طرز تهیه شیرینی عسلی

مواد لازم :

 

آرد :225گرم تا 250 گرم

زرده تخم مرغ پخته :دو عدد

پودرقند: 120گرم

زرده تخم مرغ :یك عدد

كره :150 گرم

وانیل :نصف قاشق چایخوری

 

مواد برای روی شیرینی :

عسل :حدودا یك دوم پیمانه

زرده تخم مرغ :یك عدد

كمی زعفران و شیر

پودر پسته ،مغز پسته وبادام خرد شده و ترافل رنگی :به میزان لازم

طرز تهیه :

 

ابتدا كره نرم شده وبه دمای محیط رسیده  و پودر قند را حدودا پنج دقیقه می زنیم تا كاملا پوك شود

زرده تخم مرغ خام و وانیل  را می افزاییم و حدوا دو دقیقه دیگر می زنیم .

زرد ه تخم مرغ پخته شده را رنده می كنیم و به ان كمی نمك می افزاییم و به خمیر شیرینی اضافه می كنیم ودو تا سه دیقه دیگر می زنیم تا كاملا مخلوط شود .

حالا همزن را كنار می گذاریم و آرد را به تدریج می افزاییم وبا قاشق به ارامی به هم می زنیم  وبه خمیر دست نمی زنیم تا دستمان چسبنده نشود وباعث اشتباه ما در میزان ارد شود .

وقتی خمیر خودش را گرفت دیگه ارد اضافه نمی كنیم و با سر انگتان خمیر را را جمع می كنیم ودر كیسه فریزر می گذاریم وبه مدت نیم ساعت انرا در یخچال استراحت می دهیم .(ممكنه مقدار كمتری ارد مصرف بشود ومقدار ارد تقریبی است )

خمیر را باز می كنیم  به ضخامت حدود پنج میلیمتر و بعد قالب میزنیم .

 

به ازای هر دونه شیرینی یك عدد شیرینی را با ماسوره ساده  وسطش را سوراخ می كنیم ..سر ماسوره كاملا در شیرینی می چرخانیم تا منفذ كاملا باز بشه وموقع پخت بسته نشه .

 

روی شیرینی های كه سوراخ داره كمی مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و شیر می مالیم كه البته دلخواه هست .

 

شیرینی را در طبقه بالای فر به مدت پانزده دقیقه (حدودا ) ودر درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد می پزیم تا فقط زیر آن كمی تغییر رنگ بدهد.البته فر باید قبلش یك ربع گرم شده باشه .

در نهایت شیرینی های سوراخ دار را با مقدار كمی عسل به شیرینی زیرش می چسبانیم و کاملا به هم فشار می دهیم .

 

ومجددا كمی عسل روی شیرینی می مالیم و  به دلخواه با مغز و یا ترافل رنگی تزیین می كنیم .(اگر مننفذ سوراخ بسته شده باشه می شود به آرامی با سر چاقو آن را باز می كنیم ).

بهتر است شیرینی را دو ساعت در یخچال بگذارید تا عسل خودش را بگیره .شیرینی حداقل تا دو هفته ودر ظرف در بسته ودر یخچال ماندگاری داره .





نوع مطلب : نان ها و شیرینی، 
برچسب ها : طرز تهیه شیرینی عسلی،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 8 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

 

همرازان دات کام | Hamrazan





نوع مطلب :
برچسب ها : هندوانه ی شب یلدا را تزئین کنید، روش ها ی تزئین هنرمندانه ی هندوانه، روش تشخیص هندونه ی خوب برای شب یلدا، تزئین هندونه ی شب یلدا، تزئین میوه، تزئین هندوانه، تزیین میوه ها، تزیین هندوانه ها، تزیینات بسیار زیبا از بهترین سایت هاى دنیا روى هندوانه، تزیینات بسیار زیبا روى میوه، تزیینات بسیار زیبا روى میوه براى شب یلدا، تزیینات بسیار زیبا روى هندوانه، تزیینات بسیار زیبا روى هندوانه براى شب یلدا، تزیینات شب یلدا، تزیینات میوه، تزیینات هندوانه، عکس میوه ارایی، عکس های تزیین میوه ها، عکس های تزیین هندوانه ها، عکس های هنرمندی با میوه، عکس های هنرمندی با میوه ها، عکس های هنرمندی با هندوانه، عکس های هنرمندی با هندوانه ها، عکس هندوانه ارایی، عکس هنری، مدل میوه آرایی، مدل میوه آرایی برای شب یلدا، مدل های میوه آرایی برای شب یلدا، مدل های میوه آرایی واسه شب یلدا، مدل های هندوانه آرایی برای شب یلدا، مدل های هندوانه آرایی واسه شب یلدا، مدل هندوانه آرایی، مدل هندوانه آرایی برای شب یلدا، میوه آرایی، میوه آرایی برای شب یلدا، میوه آرایی بسیار زیبا مخصوص شب یلدا 90، میوه آرایی مخصوص شب یلدا، میوه آرایی واسه شب یلدا، میوه ارایی، هندوانه آرایی، هندوانه آرایی برای شب یلدا، هندوانه آرایی مخصوص شب یلدا، هندوانه آرایی واسه شب یلدا، هندوانه ارایی، هنرمندی با میوه، هنرمندی با میوه ها، هنرمندی با هندوانه، هنرمندی با هندوانه ها، کارهای جالب با میوه ها، کارهای جالب با هندوانه ها،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 8 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20
پنجشنبه 8 تیر 1391 :: نویسنده : ghaza20

روشهای تزئین هندوانه

برای تزیین هندوانه می توانید :

1- آن را از طول زیکزاک یا دالبر ونیم دایره ،نیم دایره ای برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن یک دسته ی زیکزاکی یا دالبری نگه داریدتا به شکل سبد شود وسپس هندوانه های داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولی ویا با قاشقهای بستنی در آورده وبرای اینکه همه ی هندوانه ها را گرد گرد در بیا ورید از ابتدا که همه ی توپها را در می آورید در ظرفی دیگر ریخته وسپس همه را به سبد هند وانه ای خود وارد کنید.می توانید برای پذیرایی از چوبهای کبابی کوچک که چند عدد را در توپهای هندوانه ای فرو کرده اید و به آن شکل زیبایی هم می بخشد به جای چنگال استفاده نمایید.

 

 





نوع مطلب :
برچسب ها : آرایی، آرایی شب، آرایی شب یلدا، آموزش تزیین میوه، آموزش سفره، آموزش سفره آرایی، اراستن میوهه، تزیین، تزیین میوه، خانم های خوش سلیقه، روش تزیین میوه، زن خانه دار، سفره، سفره آرایی، سفره آرایی شب، سفره شب، سفره هندوانه، سلیقه ی زیبا، شب، شب یلدا، شب یلدا 2012، شب یلدا بهترین، شب یلدا فروش، عکس سفره، عکس میوه ارایی، میوه، میوه ارایی، کدبانو، یلدا، یلدا 2012،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   
موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :