تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - مطالب مهر 1391
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

خیس کردن برنج

بهتر است برنج را از روز یا شب قبل خیس نماییم اما ار فرصت این کار را نداریم حداقل ۳ تا ۴ ساعت قبل از طبخ برنج را خیس می گذاریم.

طریقه خیس کردن برنج به این صورت است که برنج را ابتدا به دقت پاک می کنیم .سپس برنج را با آب نیم گرم چند بار می شوئیم و موقع شستن زیاد چنگ نمی زنیم ، تا خرد نشود . آب آنرا چندین بار عوض می کنیم ، وقتی آب برنج کاملا زلال شد ، مقداری آب گرم (به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد)به قدری که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد ، روی برنج می ریزیم. و به نسبت هر کیلو برنج تقریبا نیم کیلو نمک سنگ را شسته در پارچه سفیدی قرار می دهیم و آن را روی برنج می گذاریم (اگر فرصت یک روز خیس گذاشتن برنج را نداریم از 650 گرم سنگ نمک استفاده می کنیم).

باید توجه داشت خیس کردن برنج با این مقدار نمک باعث سفت تر شدن برنج و در نتیجه جوشیدن بیشتر و خرد نشدن آن می گردد.

البته این برنج بعد از آبکش کردن کمی شور است که باید روی آن مقداری آب نیم گرم (ولرم) داد تا شوری آن گرفته شود و اگر نمک سنگ در دسترس نبود از نمک کوبیده استفاده می کنیم. بدین ترتیب که در هر 1 کیلو برنج 150 گرم نمک کوبیده می ریزیم.اگر برنج را از روز قبل خیس می گذارید ،120 گرم نمک کوبیده شده کافیست.

نکته : خیس کردن برنج به این صورت فقط برای طبخ برنج آبکش است و شامل طبخ کته نمی شود.





نوع مطلب : نكات خانه داری، 
برچسب ها : خیس کردن برنج، عدس پلو، غذای فوری با ماهی تن، فرنی، فتو چینی با گوشت و ونوشك، فنجان شکلاتی، قاووت، قورمه جگر، قیمه پلو، کته در پلوپز، کالباس مرغ، کبه، کوفته هویج، کوفته مرغ، کوفته کباب، کوفته عربی، کوفته برنجی، کوفته شامی، كوفته سر گنجشكی، کته، کشک بادمجان، کدو ورقه، کله جوش، کتلت هویج، کتلت سیب زمینی، کتلت مرغ، کباب کوبیده، کله پاچه، کباب دیگی، کباب چوبی، كباب ماهی شیر، کباب کوبیده در فر، جوجه کباب، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی، کوکو سبزی در نان تست، کوکوی مرغ، کوکوی شبت باقلا، كوكو پیازچه، کوکوی گل کلم، كوكوی كلم بروكلی، کوکو پاغازه، کوکو شبت بافلا درنان تست، کوکو سیب زمینی، كوكو لوبیا سبز و هویج، کوکو با سیب زمینی خام، کلانه، کسمک، کلمپه، کلم پلو، کیک مرغ و گردو، کیک اسفنجی، كیك ماستی، کیک گردویی، كیك كاكائویی، كیك ساده، كیك پنیر و گردو، کیک ریواس، کسترد، کنگر ماست، کاچی، گل کوکب، گراتن بادمجان وگوشت، گراتن کدو و هویج، گردوی عسلی، گوش فیل، لوبیا چشم بلبلی پلو، لوبیا پلو، لبو پلو، لواشک کیوی، لواشک آلو، لواشك خرمالو، مینی پیتزا، ماست میوه ای، ماست و خیار، ماست و خیار با تزئین، ماست و ونوشک، ماست و لبو 1، ماست و لبو2، ماست موسیر و لبو، ماست و لبو 3، میلک شیک توت فرنگی، مرغ قالبی، ماهی سرخ شده، ماهی قزل آلای آب پز، ماهی کباب سفری، ماهی کیلکای آبپز، ماست، ماکارونی با پنیر پیتزا، مارمالاد هلو و انبه، مربای آلبالو، مربای به، مربای بالنگ، مربای هویج زنجبیلی، مربای كامكوات، مربای کدو حلوایی، نوشیدنی شیر و انجیرخشك، نان كماج خرمایی، نان شیرینی پفکی گردویی، نان شیرینی پفكی كنجدی، نان حلقه ای بادام و آلبالو، نان مخصوص صبحانه، نان برنجی، نان نارگیلی، نیمرو، ناگت مرغ، نان برنجی مخصوص عید نوروز، نخود فرنگی پلو، ونوشک پلو، هویج پلو، هفت سین، هلو کباب،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20
 آبکش کردن برنج

بعد از خیس کردن برنج دیگ مناسبی که متناسب با مقدار برنج باشد را آب کرده می گذاریم جوش بیاید در صورت تهیه چلو برای این که برنج سفید تر شود می شود یک قطعه کوچک زاج ( اندازه یک فندق ) را کوبیده در آب برنج بریزیم و یا نصف شیشه ماست را به تدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف بریزیم

بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالی می کنیم و برنج را در قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم. حرارت را ملایم می کنیم، یکی دو بار آهسته بهم می زنیم می گذاریم برنج جوش بیاید و مغز برنج کمی نرم شود بطوریکه وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد.

هر قدر نوع برنج بهتر باشد طبخ آن طولانی تر می شود و در نتیجه برنج قد کشیده تر می گردد . در موقعی که برنج می جوشد گاهی چند دانه برنج را برمیداریم و با انگشت فشار می دهیم ، اگر احساس کردیم مغر آن در دست کمی نرم است ، برنج آماده آبکش کردن می باشد . چنانچه برنج زیاد بجوشد و ترک بخورد ، دقت در تهیه برنج خوب بی نتیجه است.

در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آن را می گیریم و برای اینکه برنج شفاف تر شود می توانیم دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن داخل برنج بریزیم ، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبی باشد می ریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطح می دهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود .

این برنج آماده برای طبخ پایانی و تبدیل به چلو ساده و انواع پلو می باشد.





نوع مطلب : نكات خانه داری، 
برچسب ها : دلمه فلفل، دلمه قارچ، دلمه کلم، دلمه بادمجان، دلمه پیاز، دونات، دلمه برگ مو قالبی، دلمه برگ مو، دسر كدو حلوایی ۱، دسر کدو حلوایی۲، ذرت مكزیكی، راحت الحلقوم، رشته پلو، رول خرما و گردو، رول پنیر، رول جگر، رول گوشت و تخم مرغ، رول گوشت چرخ کرده و تخم مرغ، رول مرغ و هویج، رول اسفناج و تخم مرغ، رنگینک، راگو، روغن و کره کرمانشاهی، زولبیا، زرشك پلو با مرغ، ژله با تزئین توت، ژله شیر و موز، ژله مكعبی، ژله در طالبی، ژله میوه ای، ژله با تزئین سیب، سیب زمینی تنوری، سالادمیموسا، سالاد عدس، سالاد با تزئین ماهی قرمز، سالاد لبو، سالاد قارچ با مرغ و پاستا، سالاد با تزیین گل آفتاب گردان، سالاد اولویه با تزیین تربچه، سالاد الویه کاسه ای، سالاد الویه با تزئین تربچه، سالاد پاستا، سالاد اولویه با تزیین، سالاد کدو حلوایی، سالاد سیب زمینی با تزیین قارچ، سالاد کلم، سالاد میوه، سوهان پسته ای، سوپ گشنیز، سوپ کشک، سوپ ترخینه، سوپ كدوحلوایی، سورانه، سس بشامل، سس ماست و ارده، سس مایونز، سبزی پلو، سیب پلو، سمنو، سبد کارامل، ساندویچ مغز، ساندویچ سالاد مرغ، ساندویچ مرغ، ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ کوکو سیب زمینی، سوفله مرغ و قارچ، سوفله مرغ و هویج، شیراز، شنیتسل ماهی، شربت خاکشیر، شربت آلبالو، شربت شاه توت، شربت به لیمو، شكلات تلخ موزاییكی، شیر و انجیر، شیر و انگور، شیرینی توت، شیر برنج، شامی کباب مرغ، شله زرد با تزئین 1، شله زرد با تزئین 2، شله زرد با تزئین3، عدس پلو، غذای فوری با ماهی تن، فرنی، فتو چینی با گوشت و ونوشك، فنجان شکلاتی، قاووت، قورمه جگر، قیمه پلو، کته در پلوپز، کالباس مرغ، کبه، کوفته هویج، کوفته مرغ، کوفته کباب، کوفته عربی، کوفته برنجی، کوفته شامی، كوفته سر گنجشكی، کته، کشک بادمجان، کدو ورقه، کله جوش، کتلت هویج، کتلت سیب زمینی، کتلت مرغ، کباب کوبیده، کله پاچه، کباب دیگی، کباب چوبی، كباب ماهی شیر، کباب کوبیده در فر، جوجه کباب، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی، کوکو سبزی در نان تست، کوکوی مرغ، کوکوی شبت باقلا، كوكو پیازچه، کوکوی گل کلم، كوكوی كلم بروكلی، کوکو پاغازه، کوکو شبت بافلا درنان تست، کوکو سیب زمینی، كوكو لوبیا سبز و هویج، کوکو با سیب زمینی خام، کلانه، کسمک، کلمپه، کلم پلو، کیک مرغ و گردو، کیک اسفنجی، كیك ماستی، کیک گردویی، كیك كاكائویی، كیك ساده، كیك پنیر و گردو، کیک ریواس،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

دم کردن پلو و چلو

در گذشته فر وجود نداشت پلو و چلو را روی آتش می پختند و برای بهتر پختن آنها زیر دیگ برنج را آتش یکنواخت ملایم می ریختند و روی در برنج را هم آتش می گذاشتند ، در نتیجه پلو یا چلو از زیر و رو حرارت می دید و بدون عرق کردن و خرد شدن و له شدن دم می کشید و همچنان قد کشیده می ماند و اکنون که پلو یا چلو روی اجاق های گاز یا برق تهیه می شود ، مسلما باید برای دم کردن برنج از فر استفاده شود ، مگر آنکه به عالی شدن کیفیت پلو و چلو اهمیت ندهیم ، پس در این صورت برای تهیه برنج خوب و عالی هم نباید تلاش کرد،چون دیده شده چه بسا برنج های درجه یک و گرانقیمت در نتیجه بی توجهی به شکل خرده برنج درآمده ، مخصوصا در پلوهایی که سبزی لابه لای برنج پاشیده می شود.

روی شعله ملایم گاز ممکن نیست سبزی خوب پخته شود و اغلب اینطور پلوها مزه سبزی خام را می دهد. در صورت نداشتن فر سبزی را باید با برنج چند جوش داد ، البته در اینصورت عطر و طعم سبزی با آب برنج دور ریخته می شود.

به طور کلی روی شعله گازهای کوچک حداکثر می توان 2 کیلو برنج را طبخ نمود به شرط آنکه دیگ بر روی دو شعله گاز نزدیک به یکدیگر قرار داده شود ، در غیر اینصورت یعنی وقتی می خواهیم برنج بیشتری را طبخ کنیم ، باید از تک شعله بزرگ گاز استفاده کنیم و در موقع دم کردن در صورتی که فر بزرگ بوده ، گنجایش کافی داشته باشد دیگ را کف فر قرار می دهیم و در غیر اینصورت باید روی در دیگ آتش بریزیم.

زمان دم کشیدن برنج در صورتی که نیاز به ته دیگ نباشد 1 ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد است و در صورت احتیاج به ته دیگ 1 ساعت و 30 دقیقه وقت لازم است که بعد از 45 دقیقه حرارت را باید 50 درجه فارنهایت کم کنیم.

اگر بخواهیم ته دیگ برنج زعفرانی و خوش طعم تر شود می توانیم برای هر 1 کیلو برنج ، در کف دیگ به جای آب یک لیوان ماست و کمی زعفران سائیده را با 100 گرم روغن آب کرده و 2 تا 3 کفگیر برنج آبکش کرده را مخلوط کنیم ، این مایه را کف دیگ پخش می کنیم و روی آن برنج می ریزیم .

ته دیگ هایی که خیلی سفت می شود ، به علت زیادی روغن آنهاست .مقدار روغن برنج باید متناسب با مقدار برنج باشد و در طبخ هر نوع پلو و چلو مقدار آن ذکر شده است.

برای اینکه ته دیگ به راحتی کنده شود ، باید 10 دقیقه قبل از کشیدن غذا ، پلو یا چلو را از روی آتش بر داریم . دیگ را بدون برداشتن در آن می گذاریم قدری سرد شود . می توانیم ته دیگ ، یک ردیف سیب زمینی حلقه شده نازک بچینیم ، یا اگر بخواهیم ته دیگ فقط زعفرانی شود، به آب و روغنی که در کف دیگ می ریزیم ، کمی زعفران سائیده اضاف می کنیم .

اگر بخواهیم روی پلو و چلو را با برنج زعفرانی تزئین کنیم ، بعد از آنکه آب و روغن روی برنج را دادیم ، کمی زعفران حل شده در اب جوش را در یک گوشه دیگ روی برنج می ریزیم و موقع کشیدن با کفگیر این برنج زعفرانی را برمیداریم و روی دیس پلو می پاشیم .

به طور کلی تمام پلوها دارای مخلفات مختلف است ، بعد از کشیدن برنج در دیس و پاشیدن برنج زعفرانی روی آن باید کمی کره آب کرده روی آن داد.

پلو یا چلویی که در فر دم می شود باید در ظرف گذاشته شود و آن ظرف در کف فر قرار گیرد.

استفاده از آب مرغ یا آب گوشت: در طبخ پلوهایی که مرغ یا گوشت لابلای برنج گذاشته می شود ، مانند باقلاپلو ، مرغ پلو و ... باید دقت کرد ، آبی که پس از پختن مرغ یا گوشت باقی می ماند به اندازه ای باشد که هنگام دم کردن برنج بتوان آن را روی پلو داد. در غیر این صورت پلوهای مذبور که با خورشت مصرف نمی شود ، بی مزه خواهند شد.

مکرر دیده شده است که در کنار اینگونه پلوها یک ظرف سوپ هم گذاشته اند که آنرا از آب مرغ یا گوشت مربوط به پلو تهیه کرده اند. طبیعی است که نه چنین سوپی مزه دارد و نه چنان پلویی!

بدیهی است وقتی آب مرغ یا آب گوشت را روی پلو می دهیم ، روغن را با این مایع مخلوط می نمائیم و دیگر آب و روغن روی برنج نمی دهیم.





نوع مطلب : مطالب جالب و خواندنی، دكوراسیون،آموزش كاردستی،سفره آرایی، نكات خانه داری، 
برچسب ها : کتلت سیب زمینی، کتلت مرغ، کباب کوبیده، کله پاچه، کباب دیگی، کباب چوبی، كباب ماهی شیر، کباب کوبیده در فر، جوجه کباب، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی، کوکو سبزی در نان تست، کوکوی مرغ، کوکوی شبت باقلا، كوكو پیازچه، کوکوی گل کلم، كوكوی كلم بروكلی، کوکو پاغازه، کوکو شبت بافلا درنان تست، کوکو سیب زمینی، كوكو لوبیا سبز و هویج، کوکو با سیب زمینی خام، کلانه، کسمک، کلمپه، کلم پلو، کیک مرغ و گردو، کیک اسفنجی، كیك ماستی، کیک گردویی، كیك كاكائویی، كیك ساده، كیك پنیر و گردو، کیک ریواس، کسترد، کنگر ماست، کاچی، گل کوکب، گراتن بادمجان وگوشت، گراتن کدو و هویج، گردوی عسلی، گوش فیل، لوبیا چشم بلبلی پلو، لوبیا پلو، لبو پلو، لواشک کیوی، لواشک آلو، لواشك خرمالو، مینی پیتزا، ماست میوه ای، ماست و خیار، ماست و خیار با تزئین، ماست و ونوشک، ماست و لبو 1، ماست و لبو2، ماست موسیر و لبو، ماست و لبو 3، میلک شیک توت فرنگی، مرغ قالبی، ماهی سرخ شده، ماهی قزل آلای آب پز، ماهی کباب سفری، ماهی کیلکای آبپز، ماست، ماکارونی با پنیر پیتزا، مارمالاد هلو و انبه، مربای آلبالو، مربای به، مربای بالنگ، مربای هویج زنجبیلی، مربای كامكوات، مربای کدو حلوایی، نوشیدنی شیر و انجیرخشك، نان كماج خرمایی، نان شیرینی پفکی گردویی، نان شیرینی پفكی كنجدی، نان حلقه ای بادام و آلبالو، نان مخصوص صبحانه، نان برنجی، نان نارگیلی، نیمرو، ناگت مرغ، نان برنجی مخصوص عید نوروز، نخود فرنگی پلو، ونوشک پلو، هویج پلو، هفت سین، هلو کباب،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20
 آش رشته

مواد لازم

رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم

سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق

 

آش رشته


طرز تهیه


حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.

سبزی آش را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم.

رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌ خوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.





نوع مطلب : انواع سوپ، 
برچسب ها : آلبالو پلو، اسموتی موز و شاه توت، استانبولی پلوی قالبی، استانبولی پلو، املت فلفل، املت نخودفرنگی، استیک جگر، آش جو، آش شله قلمکار، آش شله قلمکار 2، آش رشته، آش عدس، آش دندان، آش عباسعلی، آش دوغ، آبگوشت مرغ، آبگوشت آلوچه، آبگوشت غوره وگوجه، آبگوشت رب ونعناع داغ، آبگوشت باغی، آبگوشت کشک، آبگوشت كلم قمری، آب هندوانه با طعم لیمو، بلدرچین در فر، بامیه، بنیه میگو، بژی، باقلا پلو، باقلوا، بیف استروگانف، بادمجان حلقه و گوشت چرخ كرده، بادمجان شکم پر، بورانی پاغازه، برانی اسفناج، پای چوپان، پاستا با مرغ، پاستا با قارچ و ماهی تن، پیراشکی با گوشت چرخ کرده، پنكیك، پاولووای شلیل و موز، پودینگ، پوره سیب زمینی، پلو یونانی، پلوی کدو حلوایی، پلوی جوانه ماش، پلوی كلم قمری، پلوی چغاله بادام، پنیر1، پنیرخانگی 2، پنیر و طالبی، پیتزای مرغ، پیتزای سوسیس، تارت توت فرنگی، تغذیه نوزادان، توپ تربچه، ترشی ونوشک، ترشی شپله، ترشی زو، ترشی لبو، ترشی مخلوط، تخم مرغ رنگی، توپ و قاووت توت،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

جوجه کباب

مواد لازم

جوجه ۷۵۰ گرم الی ۱ کیلو گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)

 

جوجه کباب

طرز تهیه

بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .

بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم.

بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.

ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : جوجه کباب،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

تاس كباب

مواد لازم

پیاز درشت 2 کیلوگرم

گوشت سردست یا ران بدون استخوان 750 گرم

سیب زمینی پشندی نیم کیلوگرم

به نیم کیلوگرم

آلو خشک نیم کیلوگرم

روغن 150گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

گرد غوره ( در صورت تمایل ) 2تا3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی

طرز تهیه

آلو را می شوئیم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه های نازک می بریم .

پوست به را نیز می کنیم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت )

قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .

 سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : تاس كباب،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 6 مهر 1391 :: نویسنده : ghaza20

خورش کرفس

مواد لازم

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلوگرم

کرفس ۳ تا ۴ عدد

پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

آبلیمو یک استکان

زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل

 

خورش کرفس

طرز تهیه

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگ های سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم. سپس ساقه های ترد کرفس را به طول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .

نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.

می شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفری آماده کرد که در این صورت ۲ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است.

نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و به جای زعفران می شود کمی رب مصرف نمود .

در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : خورش کرفس،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   
موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :