تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - مطالب آبان 1391
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
دوشنبه 8 آبان 1391 :: نویسنده : ghaza20

پوره لوبیا سفید

مواد لازم

برای 6 نفر

لوبیای سفید - 500 گرم

سبزی معطر(نعناع،ترخان و جعفری خرد شده) - 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون - 1 لیوان معمولی

پیاز متوسط - 1 بوته

سیر - 2 تا 4 پره

سرکه - 2 تا 3 قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده - 50 گرم

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه

بهتر است لوبیا را چند ساعت بعد خیس کنیم که زودتر بپزد. لوبیا را با کمی نمک و سیر و پیاز پوست کنده و مقداری آب که کاملا روی لوبیا را بگیرد با حرارت ملایم می پزیم ، تا کاملا پخته شود و آب آن به خوردش برود . بعد آن را از ماشین پوره رد می کنیم .سپس روغن زیتون را کم کم در پوره لوبیا می ریزیم و بهم می زنیم تا روغن کاملا جذب لوبیا شود . بعد سرکه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . سبزی و گردو را میریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند . سپس آن را در ظرفی مناسب برای سرو میریزیم .





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : پوره لوبیا سفید،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 8 آبان 1391 :: نویسنده : ghaza20

پوره سیب زمینی

مواد لازم

برای ۱۲ نفر

یک کیلو و نیم سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
چهار قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
سه قاشق غذاخوری سس سویا
یک عدد پیاز (خرد شده)

طرز تهیه
سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و آنقدر آب روی آن بریزید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بگذارید تا سیب زمینی ها کاملاً پخته شوند. آب قابلمه را خالی کرده و سیب زمینی ها را خارج کنید. سیب زمینی را در قابلمه ریخته و به همراه کره و سس سویا له کنید تا نرم شود. پیاز خرد شده را روی آن ریخته و میل کنید.





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : پوره،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 8 آبان 1391 :: نویسنده : ghaza20

دلمه کوکیلاژ سبزی

مواد لازم

برای 4 نفر

کوکیلاژ (یک نوع ماکارونی به شکل صدف و میان تهی) - 350 گرم

اسفناج پاک کرده - 500 گرم

سبزی معطر خرد شده - 2 تا 3 قاشق سوپخوری (نعناع ، ترخان و جعفری)

سیر کوبیده نرم - 1 قاشق غذاخوری

نان سفید بریده شده 2 تا 3 برش

تخم مرغ پخته شده سفت 2 عدد

پنیر گریور رنده شده - 100 گرم

شیر - 1 استکان

خامه - 100 گرم

کره - 50 گرم

پودر کاری - 1 قاشق مرباخوری

نمک وفلفل به قدر کافی

طرز تهیه

اسفناج را به دقت شسته ریز خرد می نمائیم. کره را در تابه مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود . سیر کوبیده را در کره ریخته هم میزنیم تا کمی سرخ شود.

اسفناج را اضافه کرده مخلوط می کنیم می گذاریم آب اسفناج کاملا تبخیر شده کمی سرخ گردد و سبزی های معطر را اضافه می نمائیم. کاری و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و مایه را می چشیم . نمک آنرا اندازه می نمائیم . تابه را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغ پخته شده را در مایه اسفناج رنده می نمائیم. دور نان را با قیچی می بریم ، مغز آنرا در شیر حل کرده در مایه سبزیجات می ریزیم و مخلوط می کنیم.

ظرف متناسب با ماکارونی را اب می ریزیم، 1 تا 2 قاشق روغن مایع ونصف قاشق نمک را در آب ریخته ظرف را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید.

ماکارونی را در آب جوشان ریخته و حرارت را ملایم می کنیم در حدود 10 تا 15 دقیقه می گذاریم ماکارونی بجوشد و مغز آن کاملا پخته و نرم شود ، بعد آن را در صافی ریخته و کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم ، با قاشق کوچک میان هر کوکیلاژ را مقداری از مایه آماده شده می ریزیم و آن را در ظرف نسوز مناسبی می چینیم .

در صورت تمایل کمی کره آب کرده روی آن می دهیم . همچنین خامه و پنیر رنده شده را روی آن می پاشیم .

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ظرف را روی آخرین پنجره فر از طرف بالا قرار می دهیم.

در حدود 30 دقیقه کافی است که پنیر آب شده روی کوکیلاژها کمی طلائی شود. ممکن است برای آماده کردن این دلمه از انواع ماکارونی های کلفت میان خالی مثل کورت شماره 28 یا انواع آن استفاده کنیم ولی کوکیلاژ زیباتر است.





نوع مطلب : غذاهای سنتی ابران، 
برچسب ها : دلمه کوکیلاژ سبزی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 8 آبان 1391 :: نویسنده : ghaza20

ماکارونی با سینه مرغ

مواد لازم

برای 4 نفر

ماکارونی - 400 گرم

سینه مرغ کوچک بدون استخوان - 4 قطعه

قارچ سیاه مخصوص چین 300 گرم (از قارچ معمولی هم می توان استفاده کرد)

سبزی های معطر نظیر گشنیز، نعناع و ترخان - 1 دسته کوچک

سیر - 2 تا 3 عدد

کره - 50 گرم

روغن زیتون یا روغن مایع - 1 استکان

نمک بقدر کافی

طرز تهیه

هر یک از قطعات مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم می کنیم . بدین ترتیب 8 قطعه مرغ در اختیار داریم. نیمی از روغن را در تابه ریخته آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. کمی نمک به اطراف قطعات مرغ زده آن ها را در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا روی آن ها زرین شده و پخته شوند.

سیر را پس از پوست کندن کوبیده کنار ظرف مرغ می ریزیم و کمی سرخ می نماییم ، در ظرف را گذاشته تابه را از روی آتش بر میداریم و کنار حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند.

ظرف متناسب با مقدار ماکارونی را آب ریخته روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید ، ماکارونی را در آب جوشان میریزیم . نصف قاشق سوپخوری نمک و 1 تا 2 قاشق روغن مایع در ظرف ریخته می گذاریم ماکارونی آهسته بجوشد و مغز آن نرم شود . سبزی را تمیز کرده می شوئیم و کمی درشت تر خرد می نمائیم . بهتر است برگ ترخان را بدون خرد کردن استفاده نمائیم. قارچ های چینی کمی نازک است و درسته مصرف می شود ولی انواع دیگر قارچ ها را باید کمی درشت تر ورقه نمود. به هر حال قارچ ها را با نیمی از کره سرخ می کنیم. قدری نمک به آن می زنیم . ماکارونی را در صافی می ریزیم ، کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا گرفته شود .

تمام مواد را مخلوط نموده بقیه کره و روغن را داخل ظرف محتوی مواد می ریزیم و ظرف را یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا تمام مواد با هم گرم شوند . غذا را در ظرف مناسبی کشیده سبزی ها را روی آن می پاشیم.ماکارونی با سینه مرغ یک غذای چینی می باشد.





نوع مطلب : انواع خوراک مرغ و پرنده، 
برچسب ها : ماکارونی با سینه مرغ، هر یک از قطعات مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم می کنیم . بدین ترتیب 8 قطعه مرغ در اختیار داریم. نیمی از روغن را در تابه ریخته آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. کمی نمک به اطراف قطعات مرغ زده آن ها را در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا روی آن ها زرین شده و پخته شوند.،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 4 آبان 1391 :: نویسنده : ghaza20

مواد لازم

برای 6 نفر

آرد - 250 گرم

کره - 125 گرم (یا روغن جامد 100 گرم)

زرده تخم مرغ - 1 عدد

نمک به قدر کافی

شیر یا آب - نصف لیوان معمولی

نکته : برای تهیه تارت پیاز یک قالب فلزی کم عمق لازم است.

مواد داخل تارت

پیاز متوسط - 4 تا 5 عدد

روغن مایغ - 2 تا 3 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز کوبیده - 1 قاشق غذا خوری

پنیر امنتال یا گریور - 300 گرم

تخم مرغ - 2 عدد

شیر - نصف لیوان

خامه - 125 گرم

خردل - یک قاشق مربا خوری

نمک به اندازه کافی

تارت پیاز

تارت پیاز

طرز تهیه

آرد را در ظرف گودی می ریزیم . نصف لیوان شیر را با کمی نمک و یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و میان آرد می ریزیم و به هم می زنیم تا آرد مرطوب شود. کره را کمی گرم می کنیم تا نرم شود ، بعد آن را تکه تکه نموده با آرد مخلوط می کنیم ، بطوری که تمام مواد مخلوط شود و کمی چسبندگی پیدا کند. بعد آن را مالش می دهیم و روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند .

قالب را کمی چرب می کنیم . خمیر را با نورد به شکل قالب باز می کنیم ، به طوری که خمیر کف و دیواره قالب را بپوشاند ، سطح خمیر را به وسیله چنگال در چند نقطه سوراخ می کنیم تا پف نکند.

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم و قالب خمیر را به مدت 10 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود . پیاز را به شکل خلال خرد کرده با کره کمی سرخ می نمائیم. قدر نمک و پاپریکا به پیاز سرخ کرده می زنیم و کمی آب به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده در آن را می بندیم تا پیاز نرم و آب آن کاملا گرفته شود .

پیاز را روی تارت می ریزیم و با پشت قاشق آن را صاف می کنیم . دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل و خردل به آن می زنیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.

خامه را روی این تخم مرغ می ریزیم و به هم میزنیم . مخلوط به دست آمده را روی پیاز می ریزیم ، پنیر را رنده می کنیم و روی مواد می پاشیم وتارت را به مدت نیم ساعت در بالاترین پنجره فر که قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم شده قرار می دهیم .

اگر بخواهیم تارت پیاز را کاملا داغ سرو کنیم ، می توانیم آن را در ظرف نسوز تهیه نموده با همان ظرف سر میز ببریم.این تارت سوئیسی می باشد.

 



نوع مطلب :
برچسب ها : تارت پیاز،
لینک های مرتبط :


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :