تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - مطالب تیر 1392
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
"DeleAria Group www.delearia.com"

هر عدد میوه رامبوتان حدود ۵۹ الی ۶۰ کالری دارد
میوه ای است شیرین با پوست مودار، ضخیم و قرمز رنگ كه گوشت آن سفید با یك هسته بزرگ در وسط آن است. این میوه در كشورهای آسیای جنوب شرقی یافته می‌ شود. این میوه دارای خواص دارویی است. بومیان برای آن دستورات خاصی دارند.


میوه رامبوتان شکلی تقریبا کروی دارد و مودار است. نام رامبوتان نیز به زبان مالزیایی معنی "میوه مودار" می دهد. موهای پوسته رامبوتان نازک و نرم بوده، خار مانند نیستند و به پوست و دست آسیب نمی رسانند. اندازه هر میوه بالغ نصف کف دست است.

 

میوه رامبوتان را اغلب به صورت خام مصرف می کنند و به خاطر رنگ سفید آن کمتر در سالاد های میوه مورد مصرف قرار می گیرد.

این میوه سرشار از ویتامین C و کلسیم بوده و همچنین دارای آهن و فیبر است، به همین جهت خوردن آن برای افراد دارای کم خونی ناشی از فقر آهن هم توصیه می شود.


  

 خواص دارویی

این میوه دارای مقدار زیادی کلسیم ، منیزیم و پتاسیم  است

یک داروی ضد کرم است.

برای رفع اسهال و اسهال خونی مناسب می باشد.

جوشانده پوست تند و تیز آن برای درمان برفک به کار می رود.

 





نوع مطلب : خواص میوه و گیاهان سبز، 
برچسب ها : خواص گیاه رمبوتن ( میوه همانند انگور) و یا مژکی، میوه ای است شیرین با پوست مودار، ضخیم و قرمز رنگ كه گوشت آن سفید با یك هسته بزرگ در وسط آن است. این میوه در كشورهای آسیای جنوب شرقی یافته می‌ شود. این میوه دارای خواص دارویی است. بومیان برای آن دستورات خاصی دارند.، میوه رامبوتان شکلی تقریبا کروی دارد و مودار است. نام رامبوتان نیز به زبان مالزیایی معنی "میوه مودار" می دهد. موهای پوسته رامبوتان نازک و نرم بوده، میوه رامبوتان را اغلب به صورت خام مصرف می کنند و به خاطر رنگ سفید آن کمتر در سالاد های میوه مورد مصرف قرار می گیرد.، این میوه سرشار از ویتامین C و کلسیم بوده و همچنین دارای آهن و فیبر است، به همین جهت خوردن آن برای افراد دارای کم خونی ناشی از فقر آهن هم توصیه می شود.،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 13 تیر 1392 :: نویسنده : ghaza20

مواد لازم

برای 8 تا 10 عدد کتلت

گوشت چرخ شده بدون چربی - نیم کیلوگرم

مغز نان سفید - 1 عدد

شیر - نصف پیمانه

تره،جعفری و ترخان خرد شده - 1 پیمانه

نان خشک کوبیده - 1 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار کافی


کتلت با سبزی

طرز تهیه

مغز نان سفید را در شیر حل می کنیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم . سبزی خرد شده و گوشت را اضافه می نمائیم و بعد از اینکه خوب مخلوط کردیم مثل کتلت چرخ کرده با سیب زمینی آماده و سرخ می نمائیم.





نوع مطلب : انواع كباب، انواع خوراك، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 12 تیر 1392 :: نویسنده : ghaza20

این ترشی بسیار ساده و آسان است مشروط بر اینکه به دو نکته حساس آن توجه داشته باشیم : استفاده از ادویه معطر و بسیار نرم ، شاید در گذشته تهیه ادویه با وسایل آن زمان مشکل بود ولی امروز با در دست داشتن ماشین های برقی که به آسیاب قهوه معروف است نرم ترین ادویه را می توان تهیه کرد و نکته دیگر داشتن ذائقه حساس است که باید ترشی،شیرینی و عطر و بوی ترشی را خوب تشخیص داد چون به هیچ وجه نمی توان حد دقیقی برای سرکه یا ادویه معلوم کرد.

یک سرکه ممکن است بسیار ترش باشد و دیگر آبکی و کم ترشی و یا ادویه آماده را تهیه نمود که آن هم به طور دقیق تشخیص نمی توان داد که تا چه حد معطر است در هر حال امید است با دقت و توجه بتوان این ترشی را آماده نمود.

طرز تهیه

انبه کاملا رسیده را انتخاب کرده پوست می کنیم و از هسته جدا نموده گوشت آن را به شکل پوره نرم می نمائیم مقداری سرکه کم کم در آن ریخته هم می زنیم و می چشیم که زیاد ترش نشود و غلظت آن به اندازه ماست شود.

ترشی را در ظرف لعابی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد یک قاشق خردل در آن ریخته کمی زعفران حل شده در آبجوش و کمی نمک و شکر و قدری جوز هندی کوبیده نرم و دارچین و فلفل قرمز تند و هل کوبیده که همه آن ها باید در نهایت نرمی باشد در ترشی می ریزیم هم می زنیم ، می چشیم این ترشی باید شیرین باشد و بسیار معطر گردد.

تندی آن بستگی به آن دارد که تا چه حد می خواهیم تند باشد ، معمولا ترشی انبه را تند تر از سایر ترشی ها می کنند.

می شود یکی دو عدد انبه کمی سفت را پوست کنده ، خرد نمود و با ترشی چند جوش داده بعد از سرد شدن ترشی انبه را در شیشه دردار ریخته در جای خنک نگهداری کرد.





نوع مطلب : انواع ترشی ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 12 تیر 1392 :: نویسنده : ghaza20

مواد لازم

آرد برنج سفید خیلی نرم - 1 کیلوگرم

روغن - نیم کیلوگرم

پودر قند نرم - 350 گرم

گلاب - 1 پیمانه (یا یک لیوان معمولی)

تخم مرغ - 2 عدد


نان برنجی

طرز تهیه

روغن و پودر قند و زرده تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملا نرم و لطیف شود ،بعد سفیده تخم مرغ ها را جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد، آنگاه گلاب وسفیده تخم مرغ ها را با روغن و پودرقند مخلوط می کنیم ، آرد را می ریزیم بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند ،این خمیر نسبت به سایر خمیر ها کمی شل است و بعد از چند ساعت ماندن نرمی آن به حد کافی می شود.

خمیر را در یک کیسه نایلونی می ریزیم و میگذاریم 24 ساعت بماند بعد خمیر را روی میز به قطر نیم سانتیمتر باز می کنیم (برای اینکه خمیر به چوب نورد نچسبد یک ورق نازک روغنی روی خمیر باید گذاشت) بعد با قالب مخصوص گرد خمیر را می بریم و با قالب مخصوص دیگر روی آن نقش می اندازیم و داخل سینی می چینیم و در فر با حرارت 300 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم .

نان ها باید کمی برشته شوند و رنگ آن ها زیاد تغییر نکند بعد سینی را خارج می سازیم و بعد از سرد شدن نان ها را در ظرف می چینیم.

میشود نان برنجی را با دست بدون قالب تهیه کنیم ، در اینصورت از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک فندوق بر می داریم و داخل دست گرد و پهن می کنیم و روی آنرا با شیئی استوانه شکل نقش می اندازیم و به طرق فوق طبخ می کنیم.





نوع مطلب : نان ها و شیرینی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 12 تیر 1392 :: نویسنده : ghaza20

مواد لازم

برای 8 تا 10 نفر

خمیر پیتزا را دو تا سه برابر آماده می نمائیم(خمیر بستگی به کلفتی نان پیتزا دارد)

فلفل دلمه قرمز خلال شده - 2 تا 3 عدد

ژامبون - 500 گرم

قارچ خرد شده - 500 گرم

کره - 50 گرم

سس پیتزا - 2 لیوان

پنیر پیتزا به مقدار لازم

پیتزاژامبون با فلفل دلمه

پیتزاژامبون با فلفل دلمه

طرز تهیه

فلفل دلمه قرمز و ژامبون و قارچ خرد شده را با کره سرخ می نمائیم . دو لیوان سس پیتزا را با این مواد مخلوط نموده ، خمیر را در سینی باز می نمائیم و مواد آماده شده را داخل خمیر می ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم و مانند پیتزای پیاز طبخ می نمائیم.





نوع مطلب : انواع ساندویچ و پیتزا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   
موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :