تبلیغات
از شیر مرغ تا همه چی - مطالب مرداد 1392
 
از شیر مرغ تا همه چی
درباره وبلاگ


نام &آموزش آشپزی*نكات خانه داری*خواص میوه&عكس ها و بیوگرافی بازیگران ایرانی و خارجی،مدل لباس و آرایش

مدیر وبلاگ : ghaza20
نویسندگان
جمعه 11 مرداد 1392 :: نویسنده : ghaza20

مواد لازم

برای 6 نفر

کرپ آماده شده - 18 ورق

خامه - 200 گرم

مغز گردو تازه پوست گرفته - 150 گرم (ممکن است روز قبل گردوی خشک را در آب سرد خیس کرده پوست بکنیم)

پودر قند - 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)

شربت غلیظ کارامل - 1 فنجان

کرپ با خامه و مغز گردو

کرپ با خامه و مغز گردو

طرز تهیه

5 عدد تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم. یک لیوان آرد و یک لیوان شیر را با یک قاشق چایخوری وانیل در داخل تخم مرغ می ریزیم،هم می زنیم . اگر مایه کاملا صاف نشد ، از صافی رد می کنیم .

تابه کوچک تفلون را کمی چرب می نمائیم ، روی حرارت ملایم قرار می دهیم . دو تا سه قاشق سوپخوری از مایه را وسط تابه می ریزیم . تابه را آهسته می غلطانیم تا سطح تابه از مایه کاملا پوشیده شود. دوباره یک لحظه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود.

بعد کرپ را در سینی برمی گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپها را آماده می کنیم. باید توجه داشت کرپ ها در نهایت ظرافت تهیه شود و برای این منظور از مایه به حدی در تابه ریخته شود که کرپ کلفت و ضخیم نشود. بعد خامه را در ظرف کوچکی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم.

با همزن برقی خامه را می زنیم تا سفت شده ، فرم بگیرد. نصف قاشق چایخوری وانیل و پودر قند را با خامه مخلوط می کنیم و گردو را اضافه کرده ، هم می زنیم و لای هر کرپ که کاملا سرد شده است ، مقداری از این مواد می ریزیم و کرپ را تا می زنیم در ظرف می چینیم و روی آن شربت کارامل می دهیم.

طرز تهیه شربت کارامل

در ظرف کوچکی یک لیوان شکر را با کمی آب به حدی که فقط شکر مرطوب شود مخلوط می کنیم. ظرف را روی حرارت تند قرار می دهیم ، گاهی آهسته هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شده و شربت به تدریج طلا ئی شود.

وقتی شکر رنگ طلایی یکنواخت را پیدا کرد ، با احتیاط نصف لیوان آب جوش در آن می ریزیم ، می گذاریم شربت بجوشد و ذرات شکر کارامل شده کاملا حل شود و شربت غلیظ گردد. بعد ظرف را از روی آتش برمی داریم ، سرد که شد باید شربت کاملا غلیظ باشد.

نکته حساس در شربت به موقع آب ریختن در آن است که نباید زیاد پر رنگ و قهوه ای و یا زرد و کم رنگ باشد که شکرک بزند.





نوع مطلب : انواع خوراک مرغ و پرنده، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، داستانی پند آموز (حتما بخوانید)، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 11 مرداد 1392 :: نویسنده : ghaza20

مواد لازم

بادمجان متوسط - 8 تا 10 عدد

ماست - 3 لیوان

زعفران سائیده - نصف قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن کدو - در حدود نصف لیوان

گشنیز خرد کرده ریز - 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل - به قدر کافی

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان

طرز تهیه

برای تهیه بورانی بادمجان هم مثل برانی کدو عمل می شود و به جای کدو سبز از بادنجان استفاده می شود. می توان بادنجان ها را در فر کبابی نموده به حدی که کاملا نرم شود و پوست آن به آسانی گرفته شود. بعد بادنجان ها را ساطوری کرده ، دو سه پر سیر را نرم می کوبیم ، در کمی روغن کمی سیر را سرخ می نمائیم و بادنجان ساطوری شده را با سیر در حدی که آب آن گرفته شود ، کمی سرخ نموده با ماست مخلوط شده با زعفران و نمک و فلفل مخلوط می نمائیم.





نوع مطلب : مدل آرایش ابرو،مو،صورت به سبكهای مختلف، مدل لباس ،كیف،كفش ،مانتو ،بلوزو...، مدل لباس ،كیف،كفش ،مانتو ،بلوزو...، انواع پیتزاها، انواع كباب، انواع كباب، انواع كباب، انواع كباب، انواع كباب، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :